DS Smith Packaging Romania SRL

DS Smith este un furnizor de top de soluții de ambalare sustenabile, produse din hârtie și servicii de reciclare la nivel global. În ultimii 80 de ani, organizația noastră a crescut dramatic, la fel ca serviciile și domeniile noastre de expertiză.

Activăm în peste 30 țări diferite, angajând cu mândrie peste 30.000 de oameni. Datorită abilităților și cunoștințelor angajaților noștri, suntem capabili să oferim clienților noștri sprijin strategic pe parcursul întregului ciclu de aprovizionare a ambalajelor.

În funcţie de cerinţele funcţionale, avem diferite tipuri de ambalaje din carton ondulat care servesc unei varietăţi de segmente. Recunoscuţi pentru capacitatea noastră inovatoare şi calitatea produselor, oferim soluţii individualizate sau standard de orice mărime, datorită gamei vaste de tehnologii de imprimare. Gândind strategic, designerii noștri creează produse care iau în considerare fiecare aspect al nevoilor economice, sociale și de mediu ale clienților noștri.

Suntem recunoscuți în întreaga lume pentru inovația noastră și pentru calitatea ambalajelor noastre. Produsele noastre pot îmbunătăți eficiența transportului și depozitării, pot spori prezentarea în retail și pot crește vânzările de produse pentru clienții noștri – și o facem cu carton ondulat sustenabil. Reciclând fibrele de hârtie din cartonul nostru, putem salva până la 160 de milioane de copaci în fiecare an de la tăiere.
 

Company Information

Please login or sign up to view contact details.