AUTO SCHUNN- Partenerul tău de încredere MERCEDES BENZ participa la TIMISOARA AUTO EXPO 2022

Date: 
April 21, 2022

 

AUTO SCHUNN este unul dintre brandurile care vor fi prezente la TIMISOARA AUTO EXPO 2022, cel mai mare târg de autovehicule noi din vestul României. Evenimentul va avea loc la Shopping City Timișoara in perioada 03-05 iunie 2022.

Auto Schunn este dealer auto partener autorizat Mercedes-Benz în România de peste 29 de ani. Echipa Auto Schunn vă așteaptă cu servicii de cea mai înaltă calitate, cu un portofoliu divers de autovehicule Mercedes-Benz noi și rulate în reprezentanțele din Arad, Deva și Suceava, iar în centrele din Timișoara și Sibiu pentru servicii de vânzări auto rulate și servicii post-vânzare la cele mai înalte standarde.

Brandul Mercedes-Benz este considerat o întruchipare a tradiției și inovației în întreaga lume. Originile companiei datează din secolul al XIX-lea.

La Mercedes-Benz, traditia si inovația se imbina perfect.

 

În calitate de pionier al automobilelor, MERCEDES-BENZ caută inovații care să asigure o mobilitate plăcută, sigură și prietenoasă cu resursele, zi de zi. Descoperiți ideile vizionare pentru vehicule, concepte de mobilitate, mobilitate electronică și rețele digitale ale viitorului – precum și soluțiile prin care modeleaza deja prezentul. Cu strategia CASE, Daimler se concentrează pe cele patru tendințe majore care influențează mobilitatea viitorului – Conectat, Autonom, Servicii & partajare și Electric.

 

Modele Mercedes-Benz

Compact

Clasa A limuzină compact

Modelul Clasa A își îmbrățișează la propriu ocupanții. Tranzițiile dintre panoul de instrumente, consola centrală și capitonajele ușilor sunt fluide și creează plăcutul design tip „wrap-around“.

 

Limuzină

EQE

Exclusivism și dinamică până în cele mai mici detalii. Noul EQE îți va deschide drumul spre confortul excepțional. La destinație, acesta poate prelua parcarea. Condusul complet electric într-o nouă dimensiune – și pe o platformă de autovehicul complet nou dezvoltată.

 

Clasa S Maybach

Noul model Mercedes- Benz -Clasa S Maybach întruchipează luxul inegalabil mai mult ca oricând. Materiale de înaltă calitate, prelucrarea de excepție, confortul extraordinar, precum și tehnologiile de ultimă generație și asistentul tău personal sub forma sistemului inteligent de Infotainment MBUX inaugurează o nouă eră a conducerii auto.

 

 

T-Modell/Shooting Brake

Clasa C All-Terrain

Gândește împreună cu dumneavoastră. Și mai presus de toate: se gândește la dumneavoastră.

Conceptul inteligent de siguranță din noul model Clasa C T-Modell este revoluționar. Inovațiile precum pachetul de asistență la rulare sau airbagul central pot face orice deplasare mai plăcută și mai sigură.

 

 

CLA Shooting Brake

Noul model CLA Shooting Brake vorbește aceeași limbă: a dumneavoastră. Grație sistemului MBUX sunt suficiente cuvintele „Hey, Mercedes“ pentru ca autovehiculul tău Mercedes-Benz să fie atent la fiecare cuvânt.

 

 

SUV

EQS

Caracter Mercedes-EQ în stil mare.

Suprafețele unitare creează la exterior o combinație elegantă între claritate și dinamism. În interior, elemente decorative exclusive și lămpile LED filigran plasează accente, în timp ce cromatica nobilă accentuează spațiul generos.

 

 

GLE

Modelul GLE, dominat de calm.

Suprafețe senzoriale, forme proeminente și linii clare caracterizează designul elegant al modelului GLE. Cu greu se poate exprima forța în structuri mai elegante și mai dinamice.

 

 

Clasa G

Design care vorbește de la sine.

De 40 de ani inegalabil: exteriorul și interiorul nu sunt doar inconfundabile – datorită noii manufacturi G, la cerere, reflectă foarte expresiv și personalitatea lui. Clasa G știe ceea ce contează: siguranța dumneavoastră.

 

 

GLS Maybach

Noul Mercedes- Benz GLS Maybach întruchipează experiența supremă într-un SUV. Cu un design impozant la exterior și cea mai înaltă calitate la interior. Eleganța noului Mercedes- Benz GLS Maybach asigură un confort la cel mai înalt nivel, în fiecare călătorie. La alegere, cu patru sau cu cinci scaune individuale

 

 

Coupé

Clasa C Coupé

Clasa C Coupé se prezintă în formă maximă atât la interior cât și la exterior. Modelul poate fi operat la fel de intuitiv și simplu ca un smartphone.

 

 

AMG GT

Mai mult decât un uimitor Gran Turismo. Mercedes-Benz AMG GT Coupé cu 4 uși: spațiu pentru mai multă individualitate. Mai multă variabilitate. Mai multe senzații la volan.

 

 

Cabriolet și Roadster

Clasa E Cabriolet

Siguranță: atunci când toți au de câștigat.

Cele mai moderne sisteme de asistență la rulare vă sprijină în cel mai bun mod posibil în orice situație din trafic.

 

 

SL Roadster

Fascinația modelului SL. De aproape 70 de ani o mașină de vis. Noul model Mercedes-AMG SL va duce mai departe această tradiție unică bazată pe design irezistibil și tehnică excelentă, definind noile elemente esențiale.

 

 

Monovolume

Clasa V

Modelul Clasa V impresionează printr-un confort ridicat, tipic Mercedes-Benz: de la spațiul generos la calitatea ridicată a materialelor și prelucrării și până la conceptul intuitiv de operare sau iluminatul ambiental.

 

 

Reprezentanții producătorilor de automobile vă vor întâmpina pe parcursul celor 3 zile de târg cu informații despre noile modele, inovații in domeniu și oferte atractive.

Automobile de oraș, automobile mici, automobile compacte, automobile de familie, automobile de lux, automobile sport, automobile combi/break, automobile monovolum/MPV, SUV-uri și 4X4, motociclete și scutere, biciclete electrice, autovehicule comerciale și autovehicule Pick-up sunt principalele atracții la TIMIȘOARA AUTO EXPO.

 

Dealerii auto care doresc sa isi expuna ofertele si gamele de masini se pot inregistra pe websiteul evenimentului: https://timisoaraautoexpo.intradefairs.com/ro/page/pentru-expozanti.